ДОСТАВКА

1. Поръчаните от Вас продукти  от Платформата www.babaznae.bg ще Ви бъдат доставени по-отделно от Производителите. Така ако Потребителя е поръчал от различни Производители ще заплати за доставка и за стоките на всеки Производител поотделно и спрямо избрания метод на доставка. Методите на доставка са тип наложен платеж: с куриерски фирми Спиди и Еконт, доставка от Производител и получаване на място.

2.  Първия начин на доставка е с куриерски фирми Спиди и Еконт на посочения от Вас адрес или до офиси на спедиторите за получаване. Заплаща се като наложен платеж. Доставката се изчислява на килограм и цената е посочена в таблица  6.9. Поради настоящите обстоятелства свързани с цените на горивата, стойностите на доставките с Еконт или Спиди могат да варират +/- 10% спрямо посочените в момента на поръчка. Някой направени поръчки (зави от производителя по-отделно) в Платформата www.babaznae.bg с куриерски фирми Спиди и Еконт до офис над 49,00 лв. се изпълняват безплатно от Производителите.

3. Доставка от производител до адрес  или работно място, ако има такава се показва в профила на всеки производител по-отделно. Това означава, че Потребителя ще получи поръчаните стоки от Платформата www.babaznae.bg от Производителя. Така ако Потребителя е поръчал от различни Производители ще заплати за доставка и за стоките на всеки Производител по-отделно. Този метод на доставка може да се изпълнява от Производителите (ако се показва в неговия профил) до адрес или посочено място. При подаване на поръката вие подавате адрес и телефон и имейл. Производителя ще се свърже с Вас за да уточни дата, място и час за доставка. Заплащането на направената от Потребителя  доставката е на ръка или с карта (ако Производителя разполага с такъв метод на разплащане) лично на Производителя, след доставка на поръчаните стоки. При направена поръчка от всеки профил на Производител в  Платформата www.babaznae.bg над 49,00 лв.(зави от производителя по-отделно) се изпълняват безплатно от Производителя.

4. Безплатно получаване от място, ако има такава се показва в профила на всеки производител поотделно. Това означава, че Потребителя ще получи поръчаните стоки от Платформата www.babaznae.bg само от Производителя  на който е профила и направените покупки от него на посочено място например: пазар, магазин ,офис или от мястото на производството лично . При тази доставка Производителя ще се свърже с Вас, за да уточни дата, място и час за получаване. Този метод на доставка е безплатен за Потребителя. Заплаща се стойността на направената поръчка на профила на всеки Производител  в Платформата www.babaznae.bg  поотделно (ако се показва в неговия профил). Заплащането на направената от Потребителя  поръчка е на ръка или с карта (ако Производителя разполага с такъв метод на разплащане)  лично на Производителя.

5. Всички рискове за поръчаното (включително риск от загуба или нарушаване на продуктите) се поемат от Вас от момента на доставка до Вашия адрес или избраното от Вас Място за получаване.

6. Ако доставката на Вашата поръчка бъде забавена по причина, извън нашия контрол (например недостиг на продукция), собствениците на Платформата www.babaznae.bg не поемат отговорност за тези забавяния и евентуално на не извършени доставки.

7. Собствениците на Платформата www.babaznae.bg не носят отговорност за каквито и да било вреди, причинени на Потребителя във връзка с доставка, съдържанието, качество, годност, опаковка и каквото и било друго доставено от Производителите.

8.  Собствениците на Платформата www.babaznae.bg могат да съдействат на Потребителя с осъществяване на контакт със Производителя ако Потребителя не е доволен от продуктите, доставка или иска да върне стоки закупени в Платформата www.babaznae.bg .

9.  Таблица за доставки

Поради настоящите обстоятелства свързани с цените на горивата, стойностите на доставките с Еконт или Спиди могат да варират +/- 10% спрямо посочените в момента на поръчка.