

SO ferments e място в София, специализирано в работата с благородните плесени А.Оризае и Р.Олигоспорус или Коджи и Темпе, както и други ферментации. Вдъхновявайки се от традиционните методи на ферментация, ние създаваме полезни продукти с натурален умами вкус. Привърженици сме на идеята за нулеви отпадъци и също така, наша цел е да работим с български продукти.
Правим малки партиди соев сос, бред сос, лентилс сос, тамари, шио коджи, мисо, бредсо, смилянсо, мирин и други специални ферментирали продукти. Нашата цел е да разработим уникални и полезни продукти, които помагат на домашните и професионалните готвачи да създават отличителни ястия. Всяка партида е ръчно изработена, следвайки традиционните техники на ферментация, за да се постигнат дълбоки и комплексни вкусове. Продуктите ни са без добавени подсладители, оцветители и консерванти. Продуктите ни са без добавени подсладители, оцветители и консерванти.

SO ferments e място в София, специализирано в работата с благородните плесени А.Оризае и Р.Олигоспорус или Коджи и Темпе, както и други ферментации.
Прочети още
Вдъхновявайки се от традиционните методи на ферментация, ние създаваме полезни продукти с натурален умами вкус. Привърженици сме на идеята за нулеви отпадъци и също така, наша цел е да работим с български продукти.
Правим малки партиди соев сос, бред сос, лентилс сос, тамари, шио коджи, мисо, бредсо, смилянсо, мирин и други специални ферментирали продукти. Нашата цел е да разработим уникални и полезни продукти, които помагат на домашните и професионалните готвачи да създават отличителни ястия. Всяка партида е ръчно изработена, следвайки традиционните техники на ферментация, за да се постигнат дълбоки и комплексни вкусове. Продуктите ни са без добавени подсладители, оцветители и консерванти. Продуктите ни са без добавени подсладители, оцветители и консерванти.
Директен контакт с производителя:
E-mail: soferments@gmail.com
Уеб сайт: https://soferments.com/
Facebook страница: https://www.facebook.com/soferments
Instagram: https://instagram.com/soferments
Възможни методи на доставка:
За София и страната: доставяме с Еконт
*Доставката е за сметка на клиента. При поръчка над 100 лв доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА.
Може да вземете Вашата поръчка от магазина ни в гр. София, ул Лавале 21
Срок за доставка: до 3 работни дни 🙂
Директен контакт с производителя:
E-mail: soferments@gmail.com
Възможни методи на доставка:
За София и страната: доставяме с Еконт
*Доставката е за сметка на клиента. При поръчка над 100 лв доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА.
Може да вземете Вашата поръчка от магазина ни в гр. София, ул Лавале 21
Срок за доставка: до 3 работни дни 🙂
Продукти от производителя
-
Натурално Шио Коджи
12.00 лв. -
Шио Коджи с лакто чили чушки
12.00 лв. -
Шио Коджи с българска роза
12.00 лв. -
Шио коджи с трюфел
12.00 лв. -
Лентилс Сос (направи си сам)
25.00 лв. -
Дехидратиран коджи ориз
25.00 лв. -
БредСО паста
20.00 лв. -
Широ Мисо
20.00 лв. -
СмилянСО паста
20.00 лв. -
ЛентилсСО паста
20.00 лв. -
Тамари Соев Сос
18.50 лв. -
Тамари Бредсо
18.50 лв. -
Широ Тамари
18.50 лв. -
Тамари ЛентилсСО
18.50 лв. -
Тамари Смилянсо
18.50 лв. -
Соев сос
18.50 лв. -
Лентилс Сос
18.50 лв. -
Смилян Сос
18.50 лв. -
Разпродажба!
Темпе Леща 1 кг.
22.50 лв. -
Темпе бургер
5.50 лв. -
Темпе Леща
6.00 лв. -
Лилав морков с Лавандула
12.00 лв. -
Жълт морков с Риган
12.00 лв. -
Бял морков с БГ Роза
12.00 лв. -
Бяло зеле с шафран
12.00 лв. -
Бяло зеле с цвекло и хвойна
12.00 лв. -
Зеле, морков, куркума, смокиня
12.00 лв. -
Червено Зеле
12.00 лв. -
Целина с кимион семена
12.00 лв. -
Червено цвекло с кориандър
12.00 лв. -
Мед с чесън
12.00 лв. -
Мед с джинджифил и куркума
12.00 лв. -
Hot Apricotboshi
20.00 лв. -
Apricotboshi
20.00 лв. -
Разпродажба!
Тамари Бредсо + БредСО паста
30.00 лв. -
Разпродажба!
Hot Apricotboshi + Мед
25.00 лв. -
Разпродажба!
Широ Тамари + Широ Мисо
30.00 лв. -
Разпродажба!
Лентилс Сос + Шио Коджи по избор
25.00 лв.