Казвам се Иван Симеонов и заедно с моята съпруга вече 12 години отглеждаме богата гама от плодове и зеленчуци с отлично качество в нашата ферма в с. Жабокрът, обл. Кюстендил. Регионът ни е известен не само с живописните си гледни, но и с плодородните си почви, които ни даряват с висококачествена продукция през цялата година. Нашето стопанство се простира на около 10 дка обработваеми площи. За да разширим асортимента на производство разполагаме и с 2,5 дка полиетиленови оранжерии, в които отглеждаме зелена салата, пресен лук и чесън, магданоз, спанак, ранни картофи, чушки, домати, краставици, ягоди. Оранжерията ни дава възможност да предпазим нашата продукция от киселинни дъждове, прах и всякакви други зловредни влияния. При производството се използват методи, максимално щадящи околната среда като работим предимно с натурални торове (оборска тори) и препарати за биопроизводство.

Казвам се Иван Симеонов и заедно с моята съпруга вече 12 години отглеждаме богата гама от плодове и зеленчуци с отлично качество в нашата ферма в с. Жабокрът, обл. Кюстендил.

Прочети още

Регионът ни е известен не само с живописните си гледни, но и с плодородните си почви, които ни даряват с висококачествена продукция през цялата година. Нашето стопанство се простира на около 10 дка обработваеми площи. За да разширим асортимента на производство разполагаме и с 2,5 дка полиетиленови оранжерии, в които отглеждаме зелена салата, пресен лук и чесън, магданоз, спанак, ранни картофи, чушки, домати, краставици, ягоди. Оранжерията ни дава възможност да предпазим нашата продукция от киселинни дъждове, прах и всякакви други зловредни влияния. При производството се използват методи, максимално щадящи околната среда като работим предимно с натурални торове (оборска тори) и препарати за биопроизводство.

Директен контакт с производителя:

Facebook страница: https://www.facebook.com/ZP.Ivan.Simeonov/

Възможни методи на доставка:
Може да вземете Вашата поръчка тази събота от точка КОШЕР БАНКЯ (гр. Банкя, Пазар на производителя, от 11.00ч до 14.00ч. Очакваме Ви 🙂
Директен контакт с производителя:
Възможни методи на доставка:
Може да вземете Вашата поръчка тази събота от точка КОШЕР БАНКЯ (гр. Банкя, Пазар на производителя, от 11.00ч до 14.00ч. Очакваме Ви 🙂

Продукти от производителя

Остави коментар